Cele șapte cele mai urâte păsări din natură

Cele șapte cele mai urâte păsări din natură

Ai văzut acele păsări care arată ca o glumă proastă a naturii? Sunt unii care, naibii, o nenorocire animală urâtă. Personal, este interesant pentru mine cum se clasifică anumite păsări în categorii precum "extravagante", "disproporționate", "compromise estetic" etc. Confruntat cu atât de multe opțiuni de păsări care par să fi părăsit viviera iadului, prezentăm o listă mică cu cele mai urâte păsări din lume. Cred că este necesar să ne amintim că nu sunt în ordine de urâțenie, pentru că este ceva relativ. O persoană poate părea frumoasă ceea ce mi se pare urâtă și invers.

Shoebill.

Nimic altceva nu trebuie să aruncați o privire asupra acestui animal pentru a vă da seama că nu există nici o modalitate de a se înrăutăți. Ei bine, poate da, dar dacă aveți nevoie de o referință pentru ceva urât, aici este Balaeniceps rex. Arată ca un pelican mutant. Animalul este teribil de disproporționat, incolor și cu un ton predominant pe care am putea să-l definim doar drept "drenaj gri".

Picioarele sale sunt lungi și destul de subțiri contrastează cu un cap extrem de greu. Sunt convins că acesta este un sclipitor pe care arhitectul universului a publicat-o din greșeală.

Big Urutaus.

Vă provoc să vedeți poza acestei păsări timp de 5 secunde fără a râde:

Trunchiul lui este atat de oribil, incat cu greu nimeni nu-l va clasifica drept o pasare, presupunand ca au facut Photoshop. Pentru a porni urutau (Nyctibius grandis) este cu ochi încrucișați. Și ochii lui sunt mai săraci decât Marty Feldman. În plus, pronunțarea numelui său în limba engleză (Potoos) seamănă cu o prostie în limba spaniolă, dar se pare că sunetul apare atunci când încercați să scuiți o bucată de carne blocată între dinți.

În culori se poate confunda perfect cu un trunchi de copac, iar în capul lui există un cioc care arată ca un puf, în timp ce bulinele arata ca ceva dintr-un desen animat.

Bald Ibis din nord.

Aici avem un nefericit nefericit, care pare să fi supraviețuit unui accident nuclear care a lăsat capul complet ars. Geronticus calvus o pasăre mare, cu aspectul pe jumătate topit și pene (care sunt prezente numai pe corp) unui vultur. Acestea se găsesc în zonele montane din Africa de Est din Est, Lesotho și Swaziland. Dieta sa constă în principal din insecte, vertebrate mici, viermi și moluste. Este atât de urât încât doare.

Common Cassowary

Gândiți-vă la o găină gigantă neagră care la un moment dat a traversat căile cu un dinozaur, până la punctul în care a ieșit un corn în locul unei creastături. Și acea atingere de culoare albastră este responsabilă pentru adăugarea unui bit necesar de extra straniu. Dacă te uiți dincolo de creasta asta tare, vei observa ochi tulburi și un gât albastru. Dar lucrurile devin mult mai interesante atunci când ne uităm la picioare: fiecare dintre cele trei degete Are gheare în formă de cuțit, cu circa 5 centimetri în lungime

Cassowary comun (Casuarius casuarius) este cea mai mare dintre cele trei clase care există și a doua cea mai grea pasăre din natură, abia depășită de struț. Le găsiți în pădurile tropicale din nordul Australiei și sudul Noua Guinee, dar, pe lângă aspectul lor ciudat, acestea sunt deosebit de dificil de localizat. Deși dacă găsiți unul, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă rugați pentru că sunt animale extrem de violente.

Marabou.

Aici aveți un alt campion în urât. Cu un cioc care se aseamănă cu foarfece uriașe de grădinărit și cu un prăjit pe cap care arată ca o pasăre leproșă, aceasta este una dintre cele mai urate păsări pe care le găsiți în natură.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, adulții poartă o masă imensă și inflamată (numit caruncle) care arată ca un fel de tumoare canceroasă atârnată de gât. Marabú (Leptoptilos) Ele sunt de asemenea uriașe, cu aripi care se pot extinde până la 2 metri și carunchiuri care depășesc 30 de centimetri.

Ca multe alte specii cu chelie, Marabú mănâncă carion, fecale și aproape orice tip de materie animală puteți găsi, inclusiv alte păsări mai mici. Îi iubește și pe cei care riscă prin gunoi omenești, îi place să mănânce porumbei, găini și chiar câini mici. Există câteva conturi de atacuri asupra oamenilor atunci când nu le hrănesc rapid.

Puiul Dong Tao

Aici avem această rasă de pui Sa dovedit atunci când oamenii au făcut cruci în căutarea găinilor cu picioare "suculente", o delicatesă foarte apreciată de orientali. Aspectul picioarelor sale produce o senzație ciudată. Ele arata ca organele genitale cu o stare avansata de implicare a chancre.

Mai rău, dar dragă cititor, seamănă cu un pui care suferă de elefantiză. Ce lucru oribil și dezgustător la puiul Dong Tao. Și să nu mai vorbim de bucățile de piele care atârnă de pe cap.

Turcia.

Este imposibil să nu includeți în această listă faimoasa curcană (Meleagris). Poate fi o plăcere când ne întâlnim cu gusturile de mâncare la Crăciun, dar uităm la accidentul estetic care reprezintă fața acestui animal sărman.

Nu este suficient pentru a avea o masă agățată de pustule, în unele specii aceste prostii sunt roșii. Îmi pot imagina deja că se laudă: "Uitați-vă la pustulele mele multicolore și carunculul meu care se mișcă peste ciocul meu ca și cum ar fi un tub necrotic".

Cred că acest animal a evoluat astfel încât să ne gândim de două ori înainte de ao pune într-un cuptor.

Flamenco.

Flamingos (Phoenicopterus) sunt considerate păsări extravagante. Dar dacă într-un anumit moment mi-au spus că au descoperit că sunt extratereștri, nu aș fi surprins deloc. Flamingo-urile sunt oribile.

Poate pentru că sunt trandafiri, deoarece acestea au un gât în ​​formă de S, pentru picioarele lor, care par fragile sau stick-uri de vârf curios inconfortabil cu acel zâmbet hidos. Poate pentru că au ochi extrem de mici, sau pentru că au tendința de a forma grupuri uriașe.

Creatorul a ezitat puțin și a lăsat ciocul strâmb. Apoi a pus o culoare aberantă, astfel încât nimeni să nu se concentreze asupra erorii.

Există multe alte păsări urate și rare în lume, dar acestea sunt cele șapte cele mai detestabile.

Vizionați videoclipul: TOP 10 CELE MAI MICI PASARI DIN LUME

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: