Cele mai bune 10 (și cele mai rele) orașe din lume să trăiască în 2014

Cele mai bune 10 (și cele mai rele) orașe din lume să trăiască în 2014

Unde locuiești cel mai bine în lume? Dacă doriți să dovediți acest lucru, va trebui să călătoriți într-un alt punct de pe planetă. Este vorba despre Melbourne, un oraș australian care, în anul 2014, conduce clasificarea făcută de Unitatea de Informații Economistul (EIU) care a plasat Viena, în Austria și a Vancouver, în Canada în locurile succesive ale podiumului orașele cu cea mai bună calitate a vieții.

Pe scurt, dacă vrei să trăiești bine, tot ce trebuie să faceți este să se mute în Australia sau Canada, deoarece aceste două țări să ocupe întregul tort la 7 din top zece clasament mancat.

Pe cealaltă parte a monedei găsim Damasc, în Siria, ca cel mai rău oraș de trăit, urmat de Dhaka în Bangladesh și Port Moresby în Papua Noua Guinee. Studiul a evaluat condițiile de viață în orașele bazate pe o serie de factori importanți, cum ar fi stabilitatea și calitatea de îngrijire a sănătății, mediului, cultură, educație și infrastructură.

Nu există nici o modalitate de a ști dacă orice oraș mexican este în unele extreme, deoarece studiul și rapoartele sunt private și pot fi accesate numai după efectuarea plății, dar puteți vedea datele de bază pe ea fără înregistrare obligatorie site-ul EIU, ca un suflet bun a fost mulțumit să le încărcați pe Scribd.

Top 10 dintre cele mai bune orașe de trăit în 2014.

1. Melbourne în Australia.

2. Viena în Austria.

3. Vancouver în Canada.

4. Toronto în Canada.

5. Adelaida în Australia.

6. Calgary în Canada.

7. Sydney în Australia.

8. Helsinki în Finlanda.

9. Perth în Australia.

10. Auckland în Noua Zeelandă.

Top 10: cele mai defavorabile orașe din 2014.

1. Damasc în Siria.

2. Dhaka în Bangladesh.

3. Port Moresby în Papua Noua Guinee.

4. Lacurile din Nigeria

5. Karachi în Pakistan.

6. Alger în Algeria.

7. Harare în Zimbabwe.

8. Douala în Camerun.

9. Tripoli în Libia.

10. Abidjan în Coasta de Fildeș.

Sursa: eiu

Vizionați videoclipul: 10 Cele mai nebunești tobogane cu apă din lume

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: