Cele 10 orașe cu cea mai bună calitate a vieții din lume în 2013

Cele 10 orașe cu cea mai bună calitate a vieții din lume în 2013

Unele orașe sunt ideale pentru relaxare, altele pentru activități sportive, în timp ce altele sunt mult mai adaptabile pentru afaceri și pentru muncă. Există, totuși, un fel de metropolă, care reușește să echilibreze o economie de succes și, de asemenea, oferă o viață de înaltă calitate pentru cetățenii săi, permițând viteza stresantă a vieții de zi cu zi va dispărea într-un lanț de petrecere a timpului liber și de divertisment.

Sub această premisă, prezentăm o listă creată de site-ul Traveller's Digest, o revistă digitală specializată în turism și turism, cu cele mai bune orașe din lume să trăiască, în funcție de factori precum economia, șomajul, costul vieții, calitatea vieții, divertismentul și cultura.

Lucrul interesant este că acesta diferă de clasificarea orașelor prezentate în fiecare an de ziar EconomistulCeea ce favorizează doar primele orașe din lume, editorii subliniază că în timp ce în curs de dezvoltare națiuni, de obicei, nu sunt în măsură să asigure aceeași calitate a vieții cetățenilor săi că țările dezvoltate, nu ar trebui să fie aplicate fără discernământ acest facilitate. Multe țări în curs de dezvoltare au cel puțin unul sau două orașe de clasă care merită comparate cu marile orașe ale lumii.

10. Barcelona, ​​Spania.

Ideal pentru artiști, scriitori, regizori … Este cunoscut pentru muzeele sale, viața de noapte extravagantă, plaje uimitoare și arhitectură unică. Este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Identitatea lor culturală este diferită de Spania și Catalană este vorbită mai mult decât spaniolă în sine.

9. Montreal, Canada.

Elevii și iubitorii de artă vor găsi aici unul dintre cele mai interesante orașe. Se spune în mod regulat că este un oraș european în America, are o mare prezență multiculturală. Are o viață de noapte vibrantă și costul locuințelor nu este la fel de scump ca în Vancouver. Are instituții culturale serioase, muzee și galerii.

8. Curitiba, Brazilia.

Curitiba, capitala statului brazilian Paraná este un oraș de dimensiuni medii, cu aproape 2 milioane de locuitori și este situat în regiunea de sud a Braziliei. Curitiba este departe de orașele zgomotoase, poluate și periculoase precum São Paulo și Rio de Janeiro. Pe de o parte, orașul este clasificat drept cel mai locuibil oraș din Brazilia și a primit premii de prestigiu ca recunoaștere a inițiativelor sale de sustenabilitate ecologică. Este un oraș curat și sigur, cu o mulțime de parcuri și o zonă centrală și liniștită.

7. Frankfurt, Germania.

Ideal pentru profesioniștii de afaceri care caută o înaltă calitate a vieții, deoarece este capitala financiară a Europei continentale și finanțe sunt industria orașului, dar în același timp, este unul dintre orașele cele mai accesibile pentru a trăi în, are o imagine comercial agitat, dar viața nu este intensă sau atât de problematică.

6. New York, SUA.

Centru cultural și putere economică. Este cel mai mare oraș din Statele Unite și, spun ei, capitala culturii occidentale. Are acces la diferite instituții culturale, care atrage imigranți tineri și ambițioși din întreaga lume. Una dintre cele mai multiculturale orașe din lume. Casa de pe Wall Street și cea mai mare bursă din lume.

5. Hong Kong, China.

Mai ales pentru bancheri, profesori de engleză și călători în lume. Are o societate mai liberală decât multe țări asiatice. Ei au o mare competiție cu Singapore și Tokyo ca capitala financiară și culturală a Asiei. Orașul găzduiește un număr mare de expatriați și chinezi născuți în străinătate. Mâncarea este incomparabilă, transportul este bine divizat, aeroportul este unul dintre cele mai bune din lume. Nu există taxe, iar cele care există sunt scăzute, dar o plângere comună este prețul ridicat al bunurilor imobile și calitatea slabă a aerului.

4. Portland, Statele Unite ale Americii

Special pentru entuziaștii în aer liber. Este cea mai mare metropolă, mai mare decât Oregon, dar este mică, cu doar 600.000 de locuitori. Clima temperată, atmosfera artistică și chiar cartierele orașului sunt pitorești. Locul excelent pentru bicicliști și pietoni. Excelent sistem de transport cu trenul rapid MAX.

3. Singapore.

Este un oraș-stat din Asia de Sud-Vest, una dintre țările cele mai multiculturale, unde se amestecă vechile și noile culturi. Nu este cel mai liberal, dar este un loc bun de a trăi. Bucătăria este renumită în întreaga lume, iar opțiunile de divertisment sunt multe. Cel mai bun lucru este oficial cea mai sigură țară din lume. Are un sistem de transport de clasă mondială și un aeroport mare. Rata șomajului este surprinzător de scăzută: 2,9%. Este un centru pentru comerțul mondial și impozitele pe venit sunt ridicol de scăzute.

2. Zurich, Elveția.

Este recomandat pentru bancheri și dependenți de ciocolată. Este un loc liniștit, sigur, pitoresc, bogat și plăcut. Acesta este protejat de Alpi și se bucură de o reputație pentru pace și stabilitate și, prin urmare, oamenii au încredere banii la bănci, motiv este centrul economic al țării. Sectorul serviciilor utilizează majoritatea populației, rata șomajului fiind mai mică de 4%. Este al doilea loc în care oferiți cea mai bună calitate a vieții în lume.Este, de asemenea, un oraș curat și modern, dezavantajul fiind că este foarte scump.

1. Sydney, Australia.

Este cel mai mare oraș și centrul economic al Australiei. Rezidenții au acces la un plan de sănătate și de îngrijire universală, au un excelent sistem de servicii sociale cu cele mai bune spitale. Orașul are aproape vreme perfectă aproape pe tot parcursul anului și o mulțime de opțiuni de divertisment. Economia din Sydney este diversă, deși depinde în principal de sectorul serviciilor și de industrie. Șomajul la nivel național este de 5,3%.

O rușine reală că primul oraș latino-american care apare pe această listă nu este mexican.

Vizionați videoclipul: Viena, cel mai bun oraș din lume (Top orașe)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: