Când "oaia neagră" este cea mai sensibilă persoană din familie

Când “oaia neagră” este cea mai sensibilă persoană din familie

Este foarte dificil să găsiți un parametru care poate fi considerat normal sau nu. În timp ce pentru unii oameni fiind mijloace obișnuite să se lipească un anumit comportament social standardizate, pentru alții este totul guvernat de anumite precepte religioase, și, astfel, în mod succesiv. Pentru aceasta, de multe ori confundăm de obicei normalitatea cu calm, pasivitate și ascultare, deși un lucru nu depinde în mod necesar de celălalt.

Putem confirma acest lucru în noi înșine, în toate acele vremuri când am avut o impresie greșită despre cineva din cauza modului lor ciudat de îmbrăcăminte sau pentru că poartă o tunsoare diferită. Se pare că este cineva care nu se încadrează în ceea ce este considerat normal.

Aceeași idee a celor care îmbrățișează cauzele în care cred într-un mod exuberant, lupta pentru ei întotdeauna, chiar necesar chiar și du-te afară să ridice afișe sau sloganuri strigând. Efectiv, aspectul nu are nimic de-a face cu esența umană, dar acest lucru pare deosebit de dificil de asimilat.

Este dificil pentru că societatea actuală judecă din ceea ce se văd, ceea ce este posedat, brandurile îmbrăcate, puterea de cumpărare, cât de mult este consumat. Prin aceasta, este din ce în ce mai greu să apreciezi esența fiecărui individ, ceea ce persoana posedă cu adevărat în sine și reușește să trăiască, să practice, fără a suferi pe cineva care îi traversează calea.

Ceea ce este cu adevărat important este în acțiunile noastre, nu în ceea ce vorbim sau pretindem a fi înaintea altora.

În nucleele familiei, nu este neobișnuit etichetarea oilor negre tocmai acei oameni care răspund, care îndrăznesc, Cu fața spre ceea ce, deși a fost stabilită o lungă perioadă de timp și de mai multe generații, trebuie să se schimbe și să se reînnoiască, cu scopul de a sparge o fundație falsă de confort, care a fost perpetuat de ani de zile.

Și este că nimeni nu este forțat să mențină o căsătorie nereușită sau să se îmbrace în modă, numai pentru că a fost întotdeauna ca aceasta în rândul membrilor familiei. Ei sunt cei care îndrăznesc să promoveze progresele care deschid noi căi pentru mulți oameni fără curaj.

Prin urmare, este nevoie de o mare atenție atunci când cineva judecător care a fost deja judecat de oameni sau de rudele lor, ca o oaie neagră, deoarece numai coexistența și timpul sunt în măsură să dezvăluie esența fiecare dintre ele

De multe ori, pur și simplu este vorba despre oameni care nu au respectat regulile și comportamentele dictate ca normă, Dumnezeu va ști cine sau de ce, indivizi care au decis să trăiască după ce le-a dictat inima. La urma urmei, este cineva care nu sa lăsat acceptat de ceilalți în schimbul propriei sale fericiri.

Vizionați videoclipul: – A fost odată (Videoclip oficial)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: