Beznačajnost čovjeka ispred majčine prirode

Beznačajnost čovjeka ispred majčine prirode

Ljudi postaju sitni kad se izgube u veličanstvenosti prirode. Bez obzira na izazove s kojima se susreću u svakodnevnom životu i kako značajan može postati naše postojanje, znamo da su vrlo beznačajno kada je suočen s divovskim šumama, neistraženim planinama, oceanima i pustinjama ljut zbog ne dopire do oka. Na tim se mjestima otkriva maleno mjesto koje zauzimamo kao pojedina bića u prirodi.

Gradovi i gradski krajolici dominiraju krajolikom širom svijeta od početka dvadesetog stoljeća, a zahvaljujući prevladavajućoj želji da pripadaju suvremenom industrijskom svijetu, stabla su zamijenjena zgradama i neboderi, i iako izgleda za one koji nikada ostavili smo gradove nije značilo da je prirodni svijet nestao, a ovo je prikazano u ovoj zbirci fotografija da su djeca boredpanda.com

Dok u ljudskom biću postaje određeni protagonizam u konkretnoj džungli (Amen Bob Marley), kada prirodna džungla potiče čovjeka, ona također otkriva svoju ogromnu beznačajnost.

Pogledajte videozapis: Radončić, Komšić i Nikšić ili presudi Mladiću

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: