Beagle ini adalah pengasuh yang semua orang memerlukan + VIDEOS

Beagle ini adalah pengasuh yang semua orang memerlukan + VIDEOS

The beagle adalah sejenis baka anjing sederhana. Mereka mempunyai persamaan dengan foxhound Inggeris tetapi dengan badan yang lebih kecil, dengan kaki yang lebih pendek dan telinga yang lebih panjang dan lebih lembut. Baka ini pada asalnya digunakan sebagai hound untuk mengesan harimau, arnab dan haiwan kecil lain. Rasa bau yang dikembangkan dan naluri pelacakan membuatnya menjadi haiwan yang ideal untuk mengesan import pertanian yang dilarang dan produk makanan dalam kuarantin.

Malangnya, beagle juga berada di dalam makmal ujian makmal industri kosmetik dan lain-lain kerana kelakuannya yang jinak, yang sangat memudahkan penanganannya apabila digunakan sebagai guinea babi. Kebanyakan haiwan ini pintar dan popular sebagai haiwan kesayangan kerana saiz mereka, kelakuan tenang dan ketiadaan masalah kesihatan kongenital.

Untuk semua ini, haiwan ini adalah a pilihan yang sangat baik apabila tinggal bersama keluarga dengan kanak-kanak kecil seperti yang ditunjukkan dalam video berikut. Beagle ini dipanggil Charlie Dia tidak puas dengan kegembiraan apabila pemiliknya mengambil rumah bayi baru.

Peti besi bilik pertama orang

Allison Stokke, wanita yang pernah terkejut tentang mengapa seseorang memfilnya dan memuat naiknya ke YouTube, kini membuat video tajaan yang berakhir di YouTube. Dan apa yang berubah menjadi kehidupan, kan? Nah, hakikatnya adalah kerana terima kasih kepada selebriti web ini kita dapat melihat peti besi tiang dari beberapa sudut istimewa.

"Take Me To Church" kepada irama balet

Ini adalah hasil apabila menggabungkan bakat seorang penari seperti Sergei Polunin, teknik jurugambar David LaChappelle dan lagu seperti "Take Me To Church"Daripada Hozier. Ini adalah kerja yang sangat mengagumkan, dan kami berterima kasih kepada kami untuk meneruskan kecenderungan untuk mengintegrasikan disiplin seperti ballet dalam muzik komersial, seperti yang dilakukan Sia dengan "Lampu lilin“.

Tepuk tangan!

Star Wars vs Star Trek – Trailer

Kita tahu bahawa di alam semesta kita tidak mustahil untuk sesuatu seperti ini berlaku, jadi kita hanya perlu melihatnya treler yang dibuat oleh beberapa peminat francais fiksyen sains yang paling berjaya.

Gagal penyusunan pasangan

Dan untuk menyelesaikan pusingan video ini, kompilasi dengan gagal tortolos yang baik yang dihantar oleh Marco Lopez, terima kasih.

Tonton video itu: Cat dan Perhatian! 10 Anjing Terbaik Di Dunia

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: