Australia începe să interzică reproducerea câinilor și a pisicilor în scopuri comerciale

Australia începe să interzică reproducerea câinilor și a pisicilor în scopuri comerciale

Treptat, Australia stabilește în întreaga țară interzicerea reproducerii câinilor și pisicilor în scopuri comerciale în încercarea de a pune capăt "fabricilor" de pui destinate să servească ca animale de companie.

În statul Victoria, unde se află orașul important din Melbourne, a fost aprobată legea care interzice creșterea excesivă a căței pentru comercializare. Se preconizează că va intra în vigoare în iulie și, în practică, în plus față de stoparea reproducerii comerciale, nu va permite vânzarea acestor animale în parcuri, târguri, site-uri internet, clinici veterinare sau orice altă unitate comercială.

Începând cu aprilie 2020, crescătorii vor fi autorizați să dețină maximum 50 de femei fertile. Cu toate acestea, cei care dețin mai mult de 10 femele trebuie să solicite o aprobare ministerială și să se supună unei serii de reglementări stricte. Reformele specifică faptul că orice persoană care comercializează animale de companie trebuie să includă un număr de sursă în cazul în care verifică locul de reproducere al animalului.

I și Oscarul.

Această lege, atât de necesară în multe părți ale lumii, a fost inspirată de istoria Oscar, Adoptat de un activist Debra Tranter câine, care a fost salvat într-o stare fizică și psihologică proastă după perioada a rămas pe piață pentru vânzarea de animale și de atunci a servit ca un simbol al luptei împotriva unor astfel de practici. Tranter a fondat Legea lui Oscar (care și-a dat numele acestei legi), o organizație non-profit dedicată abolirii fabricilor de animale domestice din Australia.

"Interdicția se va încheia cu acest model de afaceri și va pune capăt cruzimii animale", spune Debra într-un interviu acordat The Guardian. Se așteaptă ca alte state din Australia să înceapă aplicarea acestei legi în viitorul apropiat. Această măsură este prima de acest fel din Australia și include campanii de stimulare pentru mass-media responsabilă de adopție.

Vizionați videoclipul: Lupta pentru căsătoria tradițională în Australia

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: