Artistul recuperează picturi pe care nimeni nu le vrea și le transformă în lucrări minunate

Artistul recuperează picturi pe care nimeni nu le vrea și le transformă în lucrări minunate

David Irvine atacuri din nou cu mashups de tablouri. Pictura si vanzarea de arta sa de peste 25 de ani, activitatea acestui artist a câștigat o oarecare popularitate, mai ales după nume: Re-Directed Art, care în limba spaniolă ar fi ceva de genul „redirecționată arta“ blasfemie pentru mulți artiști .

Dar calm, că rezultatul lucrărilor care "redirecționează" David nu seamănă cu nimic din ceea ce sa întâmplat cu "Ecce Homo". De fapt, adepții lui spun asta transformă lucrările plictisitoare în adevărate capodopere.

Stilul artistului apare între picturi existente, și puțin dorite de către alții (litografii, gravuri și piese originale), pe care el de obicei disponibile ca mărunțișuri în magazine cumpătare, vânzări garaj sau direct din tomberon, apoi adăugați dvs. personaje personale, de obicei imagini iconice legate de lumea culturii pop.

Imaginile sale de personaje din Star Wars luptă în zapadă, raufacatori film de groază de tăiere o grădină de trandafiri cu ferăstrăul cu lanț sau dinozauri care cauzează probleme în vile alpine blânde sunt imediat recunoscute.

David nu elimină niciodată semnătura existentă pe pânză și, datorită răspunsului întotdeauna pozitiv din partea publicului, a deschis un cont pe platforma Etsy pentru a-și vinde piesele în întreaga lume.

Astăzi vă prezentăm ultimele fragmente din colecția dvs. Și puteți ține pasul cu munca dvs. pe site-ul dvs. web.

Vizionați videoclipul: Paul Bloom: originile plăcerii

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: