Aparatele iPhone 7 Jet Black se plâng de zgârieturi

Aparatele iPhone 7 Jet Black se plâng de zgârieturi

Modelul Jet Black din iPhone 7 a luat aplauze în cazul în care Apple a anunțat cel mai recent model de smartphone, a fost lăudat pentru estetica diferențiată și bunul gust. Cu toate acestea, nu a durat mult timp pentru ca o situație incomodă să fie asociată tocmai cu aspectul său.

Acest finisaj minunat strălucitor păstrează doar frumusețea fabricii pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece este susceptibilă să prezinte zgârieturi nenumărate și semne vizibile lăsate de grăsimea naturală a degetelor.

Deși nu a făcut o declarație deschisă despre fragilitatea smartphone-ului în această versiune, compania a avut decența de a publica o notificare pe site-ul său oficial, unde a subliniat că dispozitivul "ar putea prezenta micro-abraziuni cu utilizare" și le-a recomandat utilizatorilor perturbați de problema au obținut cazuri de protecție. Dacă luăm în considerare faptul că Apple "a făcut necazul" să publice o alertă despre riscurile probabile, deși pare mai mult un eufemism, atunci problema este reală și considerabilă.

Pentru a înțelege pe deplin consecințele ignorării acestui tip de avertisment, mai mulți proprietari ai iPhone 7 și 7 Plus Jet Black s-au adunat pe Reddit pentru a împărtăși starea actuală a dispozitivelor lor. Dacă luăm în considerare costul acestor telefoane relativ noi, imaginile sugerează că au devenit o durere de cap și portofoliu pentru proprietarii lor.

Aici vă vom arăta fotografiile de dispozitive relativ noi, cu numai două săptămâni de utilizare, precum și alții cu mai mulți kilometri deplasați.

KateWalls a publicat mai multe imagini de înaltă calitate ale iPhone 7 Jet Black.

Telefonul are doar cincisprezece zile de utilizare.

Cele mai vizibile daune pot fi văzute pe margini.

Un utilizator sub pseudonimul ctsikh a menționat că amprentele ascund zgârieturile, dar nu le împiedică să apară.

Jurnalistul Zach Epstein a publicat deja pe Twitter cum arata de obicei dispozitivul ca o tigaie în care un pește a fost prăjit.

Jetul negru uimitor de la iPhone 7 trece printr-un proces de anodizare și lustruire în nouă etape, înainte de a fi curajos cu curajul pic.twitter.com/7iaH86fi9T

– Zach Epstein (@zacharye) 20 septembrie 2016

Un redditor numit poligonarsenal a aplicat un filtru pe fotografie pentru a arăta zgârieturile iPhone-ului său.

El a subliniat de asemenea că nu folosea niciodată cazuri de protecție și că nu era atent cu telefonul.

Cu acest preț este logic că clienții necesită anumiți parametri de calitate și sunt surprinși atunci când descoperă că nu, dar dacă ați avut vreodată că suprafața neagră stil de pian pe un gadget, ar trebui să știți că zgâriat uita la ele. Xbox One este dezgustător după câteva săptămâni de utilizare.

Vizionați videoclipul: SCP-261 Mașină automată pendulantă. În condiții de siguranță. Alimente / băuturi scp

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: