Angel smrti Guadalupeja

Angel smrti Guadalupeja

To je 16. januar 2004 in smo se nahajajo v mestu Guadalupe, Nuevo León, Mehika. Na ta dan je policist doživel paranormalne dogodke, od katerih se ni nikoli opomogel. Uradnik je razvil svoje patruljne naloge s popolno normalno do približno 3 uri zjutraj, ko je nepojmljivo postalo resnično in groza se je začela.

V Ljubljani Colony Valles de la SillaTo je bil še en običajni dan patruljiranja za častnika Leonardo Samaniego. Neidentificiran državljan je zahteval prisotnost policije v tej regiji daleč od mesta, ki je trdil, da je zunaj svojega doma slišal čudne zvoke. Samaniego je menil, da gre za mlade, ki pijejo ali uporabljajo droge, morda brez brezdomca, ki prehaja skozi smeti. Kakorkoli že, nisem imel razloga za skrb, ker je bilo območje precej tiho in ni imelo zgodovine nasilja.

Samaniego je hitro odzval in nadaljeval s svojo nalogo. Takoj je spoznal, da je bil kraj sam in popolnoma temen, nekaj svetilk ultralne razsvetljave je bilo izključenih. Ulica je bila temna in vidljivost častnika je bila omejena na doseg svetilnikov v patrulji.

Srečanje s hudičem.

Medtem ko se je ponovno vrnil v isto ulico že drugič, je na sidrišču skočil iz sence velikega drevesa in se začel gibati proti patrulji. Samaniego ni mogel prepoznati figure in instinktivno stopil na zavoro. Glede na uro in temo so bile lučke visoke in častnik se je znašel iz oči v oči s senco, ki je blokirala svojo pot. Grozna narava te situacije je nenadoma postala zelo jasna.

Za nekaj trenutkov Samaniego je bil zamrznjen in ni mogel storiti ničesar, ampak pogledal naravnost v absolutni strah v tem nečastnem bitju s črnimi očmi in nepravilnimi gibi. Tega sveta ni bilo nič izgledalo je kot hudič ali čarovnica. Ta mrtva točka srečanja se je razvila, ko je bitje skočilo, od hrbta pa je širilo ogromno črnih kril.

Krilati demon je pristal na vrhu patrulja, se preselil na vrh in začel streljati z rokami in kremplji. Pesti tega so udarili vetrobran z nasiljem. Popolnoma prestrašen, Samaniego temeljito stopil na plin. Vozilo je prišel po tej ulici s polno hitrostjo, s tem pa se je držal strehe. Častnik je skušal močno zavirati, da bi ga pokončal, vendar v obupu ni izračunal dolžine ulice in je končal z udarcem po steni.

Trenutki terorja

Častnik ni imel časa, da si opomore od udarca, ko ga je ta stvar spet poskušala doseči, njegovi kremplji so opraskali steklo in pesti udarile na telo. V določenem trenutku se je skoraj umaknil, vendar je pred izginotjem uspel vzeti orožje, pištolo 38 in ga popolnoma izprazniti. Medtem ko je nesmisel, je dosegel, da bi slišal sireno v daljavi, to je bilo zadnje, kar mu je njegovo čutenje omogočilo, da ga zajame, to in zvok velikih kril, ki se odmikajo.

Samaniego je pomagal kolega, ki ga privlači mešanica. Bil je že odšel in uradnik, ki je priskrbel prvo pomoč, je ugotovil, da je Samaniego utrpel majhno zaskrbljenost. Medtem ko je zaprosil za pomoč na radiu, policist ni mogel prenehati opazovati nočnega neba.

Trajna oznaka.

5 let kasneje, v mesecu maju 2009, Ken Gerhard, ugledni kriptozoologist s sedežem v San Antoniu, je po tem, ko je spoznal zgodovino Samaniego, odpotoval v Mehiko. Po veliko vztrajnosti je končno uspel urediti intervju. Gerhard je hitro spoznal, kako travmatična je bila epizoda za policista. Tudi po vsem tem času se je še vedno zaplazil, ko je pripovedoval, kaj se je zgodilo.

"V različnih časih je bilo mogoče spoznati, da se je z nelagodjem odzval, ko se je spomnil dogodkov, ki so mu življenje spremenili večno. Med intervjujem je Leonardo priznal, da je še vedno imel nočne more o sestanku in da se je občasno prebudil v kričanju v paniki in pokrit z znojem. "

Gerhard je tudi vprašal med nadrejenimi uradniki in njegovimi kolegi, poleg tega pa je intervjuiral s svojo družino in prijatelji. Za vsakega od teh ljudi je bil častnik, ki je bil dvakrat čast, strokovnjak, pa tudi oseba, ki jo vsi spoštujejo in ljubijo. V štirih letih službe, do te usodne noči, je prejel odlične ocene.

Vsi so potrdili, da ni bilo razloga, zakaj bi Leonardo Samaniego izmislil to sablastno zgodbo. In čudno, kot je bilo, je bilo težko v nasprotju z nekaterimi dejstvi.

Dokazi srečanja.

Najprej je bila policijska patrulja. Avtomobil je imel škodo, ki je vsebovala uradno različico. Udari v hrbet in razne luknje bullet. Poleg tega je bila streha potopljena, kot da bi se na njem spustila nekaj težkega. Telo je imelo tudi praske, oznake na barvi, ki jih je očitno ustvaril nekaj ostrih.

Poleg tega je uradnik Gustavo Martinez, ki je pomagal Samaniego, našel čudne odtise na tleh, ki so izgledali kot gole noge. Ob opozorilu na ranjenega častnika je bil Martinez pozoren, ko mu je dal prvo pomoč.

"Bil je slab, se je zbudil in izginil v vsakem trenutku, in ko je prišel k sebi, mi je rekel, naj pazim na stvar, ki je plula", je Martínez povedal Gerhardu. "Res mislim, da je videl nekaj in ta stvar je poskušala ubiti njega. Ne vem, kaj je bilo … in tega ne bomo nikoli mogli vedeti. Ampak mislim, da je bilo nekaj tam. Ne vem, ali je bil demon, a znam Leonarda dovolj, da bi rekel, da ga človek ne bi mogel tako prestrašiti. "

Martinez ni videl letečega demona, ko je prišel na mesto, ki ga privlačijo strele, je minilo nekaj minut. Verjetno je bila stvar, če je obstajala, že prestrašena s posnetki.

Samaniego je bil odpeljan v bolnišnico, da bi zdravil pretres možganov. Sprva ni želel povedati, kaj se je zgodilo, in na teden kasneje, po nasvetu svoje žene, ki se je odločil razkriti, kaj je napadla patrulja, ni bilo. V tistem času so ga nočne more ohranile budne in ni mogel mirno spati, prebujajoč iz te demonske vizije za nočno noč.

Primer "Čarovnica Guadalupe".

Primer Samaniego je prišel v tisk in javno mnenje je bilo jezno z njim, novinarji in novinarji so ustvarili zmedo glede primera, ki so ga poimenovali "Čarovnica iz Guadalupeja”.

Od tega dogodka so v Colonia Valles de la Silla poročali o drugih opažanjih nekega čudnega bitja. Zdelo se je večina ljudi, ki so pravkar iskali nekaj pozornosti, vendar je eden od sosedov ponudil zelo zanimivo pričevanje, ki ga je Gerhard zbiral med preiskavo zgodbe. Priča, ki je želela anonimnost, je razkrila, da je policijo poklicala noči dogodkov. Prav tako je dejal, da so drugi prebivalci videl hudiča, vendar so se raje molčali zaradi strahu, da bi se norčevali.

"Boj je bil zelo nizek in hodil po strehah, ki so povzročali hrup. Videl sem ga in poklical policijo anonimno, ker sem vedel, da mi nihče ne bi verjel, če bi razložil, kaj vidim. Ko sem videl risbo stvari v časopisu, narejen z govorjenim portretom, sem ga takoj prepoznala, «je dejal.

Fotografija Letečega hudiča.

Vendar je ta razgovor pokazal nepričakovano presenečenje. Sosedu je uspelo fotografirati letečega demona zvečer pred patruljnim incidentom. Rekel je, da nikoli ni prikazal fotografije, niti časopisov, ker ni želel pritegniti pozornosti ali ustvariti kakršne koli posledice v primeru.

Opisal je okoliščine, v katerih je uspel ujeti sliko s svojim telefonom:

"Sem že slišal zvok kril in svetilk na prekinjenih delovnih mestih. Celotno noč sem čakal na okno, dokler končno, okoli 4 zjutraj, se je spustil na ulico. Bil je zelo tanek, z rogovi in ​​krili na hrbtu. Premiknil se je z agilnostjo, ki je tresel te ogromne krila, kot da bi bil velikanec. Toda izgledal je kot moški, in ko se je ustavil na ulici, je bilo mogoče videti, da je kot človeško bitje z rokami in nogami. "

Kopija slike je bila dostavljena na zahtevo Ken Gerharda, pod pogojem, da ime priče ni bilo nikoli razkrito.

Primeri te vrste je zelo težko rešiti in celo katalogizirati. Njegov zaključek je v bistvu odvisen od vira, ki razkriva dejstva in lahkotnost tistih, ki poslušajo. Skromna količina dokazov, praske v patrulji in zatemnjena fotografija žal ne kažejo veliko. Za skeptike se zgodba zlahka zavrne kot delirija ali zgolj izum policista. Resnica je, da podobni primeri obilajo po vsem svetu, kot so legenda OwlMan in pošast Flatwoods.

Leonardo Samaniego je prenehal biti patrulj, ga je premeščal v službo in dve leti kasneje je zapustil korporacijo.

Oglejte si video: Ženska v črni barvi 2 Angel of Death Uradni trailer # 1 (2015) – Jeremy Irvine Horror Movie HD

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: