Anđeo smrti Guadalupea

Anđeo smrti Guadalupea

To je 16. siječnja 2004. i nalazimo se u gradu Guadalupe, Nuevo León, Meksiko. Tog je datuma policajac doživio paranormalne događaje iz kojih se nikad nije oporavio. Časnik je svoje patrolne dužnosti razvio savršenom normalnošću do oko 3 sata ujutro, kada je neobjašnjivo postalo stvarnost i počela je užas.

U Kolonija Valles de la SillaBio je to još jedan normalan patrolni dan za časnika Leonardo Samaniego, Neidentificirani građanin zatražio je prisustvo policije u toj regiji daleko od grada koji tvrdi da je čuo čudne zvukove izvan njegova doma. Samaniego je mislio da je to riječ o mladim ljudima koji su pili ili drogama, možda beskućnikom koji je pretraživao smeće. U svakom slučaju, nisam imao razloga za brigu jer je područje bilo prilično tiho i nije imalo povijest nasilja.

Samaniego je brzo reagirao i nastavio s poslom. Odmah je shvatio da je mjesto sam i potpuno tamno, a nekoliko svjetiljaka iz ulične rasvjete je bilo isključeno. Ulica je bila tamna, a vidljivost časnika bila je ograničena na doseg svjetionika u patroli.

Susret s đavlom.

Dok se drugi put vratio na istu ulicu, skočio je iz sjene velikog stabla samo na jednom od pločnika i počeo se kretati prema patroli. Samaniego nije mogao prepoznati lik i instinktivno je prešao na kočnicu. S obzirom na vrijeme i tama, svjetla su bila visoka i časnik se našao licem u lice s sjenom koja je blokirala svoj put. Strašna priroda ove situacije iznenada je postala vrlo jasna.

Samaniego je nekoliko trenutaka bio zamrznut i nije mogao ništa poduzeti, ali pogledao ravno u apsolutni teror u toj neurednoj boji s crnim očima i neobičnim pokretima. To nije bilo ničega od ovoga svijeta izgledalo je poput đavla ili vještice, Ta mrtva točka susreta evoluirala je kad je stvorenje skočilo i širilo ogromne crne krila s leđa.

Krilati demon sletio je na vrh patrolnog automobila, preselio se na vrh i počeo udarati krovom rukama i kandžama. Šake ovog udarca udaraju vjetrobranom nasiljem. Potpuno zastrašujući, Samaniego je temeljito prišao akceleratoru. Vozilo se spustilo niz ulicu u punoj brzini s tim da se prianja na krov. Policajac je pokušao naglo oštetiti, ali je, očajem, nije izračunao duljinu ulice i završio udarcem zidom.

Trenutak užasa

Časnik nije imao vremena da se oporavi od udarca kada mu ta stvar ponovno pokušava doći do njega, njegove su pandže ogrebale čašu i šake su udarale po tijelu. U jednom se trenutku gotovo onesvijestio, ali prije nestajanja uspio je uzeti oružje, pištolj 38, i potpuno ga ispraznio. Dok je onesvijestio, posegnuo je da čuje sirenu u daljini, posljednja stvar koju mu je osjetila dopustila da ga uhvatiti, to i zvuk velikih krila odmaknu se.

Samaniego je pomogao kolega privučena uzbuđenjem. Biće je već otišlo, a časnik koji je pružio prvu pomoć otkrio je da je Samaniego pretrpio malu potres. Dok je tražio pomoć na radiju, časnik nije mogao prestati promatrati noćno nebo.

Trajna oznaka.

5 godina kasnije, u svibnju 2009. godine, Ken Gerhard, poznati cryptozoologist sa sjedištem u San Antoniju, putovao je u Meksiko nakon što je upoznao povijest Samaniega. Nakon mnogo inzistiranja, napokon je uspio organizirati intervju. Gerhard je brzo shvatio koliko je traumatična epizoda za policajca. Čak i poslije svega tog vremena, on je i dalje zeznuo kad je pripovijedao što se dogodilo.

"U različito vrijeme bilo je moguće shvatiti da je reagirao s nelagodom kada se pokušava sjetiti događaja koji su zauvijek promijenili njegov život. Tijekom razgovora, Leonardo je priznao da još uvijek ima noćne more o sastanku i da će se povremeno probuditi paniku i natapati znoj. "

Gerhard se također raspitivao među nadređenima oficira i njegovih kolega, osim toga je intervjuirao svoju obitelj i prijatelje. Za svakog od tih ljudi, časnik, dvaput počašćen, bio je profesionalac, kao i osoba poštovana i voljena od svih. U četiri godine službe, do te sudbonosne noći, dobio je izvrsne ocjene.

Svi su potvrdili da nema razloga zašto bi Leonardo Samaniego trebao izmisliti tu zastrašujuću priču. I čudno kao što je bilo, bilo je teško proturječiti nekim činjenicama.

Dokazi o susretu.

Prvo je postojala policijska patrola. Automobil je imao štetu koja se sastojala od službene verzije, Udari u leđa i razne rupe. Osim toga, krov je bio potopljen, kao da je na njemu sletio nešto teško. Tijelo je imalo i ogrebotine, oznake na boji koje su očito bile proizvedene nečim oštrim.

Osim toga, časnik Gustavo Martinez, koji je pomogao Samaniegu, pronašao je čudne tragove na tlu koji su izgledali kao golim nogama. Na upozorenje ranjenog časnika, Martinez je bio oprezan dok mu je pružio prvu pomoć.

"Bio je slab, probudio se i nestao u svakom trenutku, a kad je došao k sebi, rekao mi je da pazim na stvar koja leti", rekao je Martínez Gerhardu. "Stvarno mislim da je vidio nešto i ta stvar pokušala ga ubiti. Ne znam što je to … i mi to nikada nećemo znati. Ali mislim da postoji nešto. Ne znam je li to bio demon, ali znam Leonarda dovoljno da kažem da ga čovjek ne bi mogao tako uplašiti. "

Martinez nije vidio letećeg demona, kad je stigao na mjesto, privučen udarcima, prošlo je nekoliko minuta. Vjerojatno je stvar, ako je postojala, već bila preplašena snimkama.

Samaniego je odveden u bolnicu radi liječenja potresa. U početku nije htio reći što se dogodilo, a tek tjedan dana kasnije, na savjet njegove supruge, odlučio je otkriti što je patrola napala. U to je vrijeme noćne more zadržao budan i nije mogao mirno spavati, buđenje iz te demonske vizije noću i noć.

Slučaj "Vještice Guadalupea".

Slučaj Samaniego došao je u tisak i javno se mišljenje ljutilo na njemu, novinari i novinari stvorili su mučenje zbog slučaja koji su imenovali "Vražja Guadalupea”.

Od tog događaja u Colonii Valles de la Silla prijavljeni su i drugi zapažanja nekog čudnog bića. Većina se činilo od ljudi koji su samo tražili neku pozornost, ali jedan od susjeda ponudio je vrlo zanimljive svjedočenje koje je Gerhard sakupio tijekom istrage priče. Svjedok, koji je želio anonimnost, otkrio je da je policajcu nazvao noć događaja. Također je rekao da su drugi seljaci vidjeli đavla, ali su radije ostali šutjeti zbog straha od ismijavanja.

"Bić je letio vrlo nisko i hodao na krovovima što je radio buka. Vidio sam je i pozvao policiju anonimno, jer sam znao da nitko ne bi vjerovao ako objasnim ono što vidim. Kada sam vidio crtež o stvarima u novinama, izrađenim izgovorenim portretom, odmah sam to prepoznala ", rekao je.

Fotografija Letećeg Vraga.

Međutim, taj je razgovor pokazao neočekivano iznenađenje. Susjed je uspio fotografirati leteći demon noć prije patrolnog incidenta, Rekao je da nikada nije prikazao fotografiju, ni novine, jer nije želio privući pažnju ili stvoriti bilo kakve posljedice u tom slučaju.

Opisao je okolnosti u kojima je uspio uhvatiti sliku svojim mobitelom:

"Već sam čuo zvuk krila i svjetiljke na postovima koji su bili slomljeni. Ostao sam čekati na prozoru cijele noći sve dok konačno, oko 4 ujutro, siđe na ulicu. Bio je vrlo tanak, s rogovima i krilima na leđima. Kretao se s agilom treseći ogromna krila, kao da je divovski šišmiš. Ali, izgledao je poput muškarca, a kad se zaustavio na ulici, bilo je moguće vidjeti da je poput ljudskog bića s rukama i nogama. "

Kopija slike isporučena je na zahtjev Ken Gerharda, pod uvjetom da nikad nije otkriveno ime svjedoka.

Ovakve slučajeve vrlo je teško riješiti, pa čak i katalogizirati. Njezin zaključak bitno ovisi o izvoru koji otkriva činjenice i vjerodostojnost onih koji slušaju. Mala količina dokaza, ogrebotine u patroli i zamračena fotografija, nažalost ne pokazuju mnogo. Za skeptike, priča se lako odbacuje kao delirij ili samo izum policajaca. Istina je da slični slučajevi obiluju cijelim svijetom, poput legende OwlMana i čudovišta Flatwoodova.

Leonardo Samaniego prestao je biti policajac, prebačen je na posao u uredu, a dvije godine kasnije napustio je korporaciju.

Pogledajte videozapis: POSTOJI LIJEK PROTIV FIZIČKE SMRTI – JE NEBESKA MANA EUHARISTIJA! (2)

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: