Aceasta arată arderea unui motor în mișcare lentă + VIDEO

Aceasta arată arderea unui motor în mișcare lentă + VIDEO

Pentru a obține o imagine completă a exploziilor care se produc în interiorul unui motor cu combustie, prezentatorul canalului "De percepție distorsionată"Pe YouTube, a făcut un cap transparent și a filmat procesul cu încetinitorul. Rezultatul? Magnifico.

Mai multe videoclipuri sunt mai jos.

O mașină evită două ciocniri împotriva camioanelor în ordine.

Scăderea unei coliziuni frontale cu un camion ar putea fi deja considerată un miracol. Cu toate acestea, în Rusia miracole de acest fel apar la dublu. Turneul din Kurgan a fost filmat de un camerist, așa cum este și obiceiul din Rusia. Videoclipul arată trafic lent pe banda opusă, probabil din cauza căruciorului portocaliu blocat. Din nicăieri, un camion Iveco se îndreaptă spre banda opusă și se îndreaptă direct spre autovehiculul nostru.

Era atat de beat incat a incercat sa faca o ascultare cu un detector de alcool.

Te-ai îmbătat vreodată să nu distingi între un aparat de respirat și un aparat de radio?

Din acest motiv, snowboardingul nu este popular în oraș.

Pe propria riscă, desigur, puteți să atârnați titlul de nebun al orașului, luând o snowboard și alunecând pe străzile orașului.

Visezi casa în Bel Air pentru 250 de milioane de dolari.

Când un muritor vrea să-și vândă casa, el face fotografii și le publică pe Internet sau plătește spațiu în anunțuri. Dar când sunteți un agent imobiliar și doriți să vindeți o casă de 250 milioane de dolari, profitul dvs. va fi atât de suculent încât merită chiar să faceți un fel de documentar. Această reședință frumoasă este situată în cartierul exclusivist Bel Air, California. Are un heliport și o incintă pentru o colecție privată de mașini.

Fantezie de ciocolată pe plajă.

Mai mult sau mai puțin trebuie să fie paradisul pe care-l promite acelora care se tem de ei înșiși. Frumusețea pură a abanosului.

Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!

Vizionați videoclipul: SCP-093 Obiectul Marea Roșie. Euclid. portal / scd extdimensional

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: