8 posljednjih čudnih objeda zatvorenika osuđenih na smrt

8 posljednjih čudnih objeda zatvorenika osuđenih na smrt

Priče o posljednjem obroku osuđenih na smrt su plodno tlo za pisce u Sjedinjenim Državama. Ako ste gladni zbog znatiželje, upoznajte neke od najčudnijih i najoriginalnijih narudžbi. Koji je najviše pretjeran? Koji je najsigurniji? I najčešći? Ovo su bili posljednji obroci nekih poznatih zatvorenika osuđenih na smrt u Sjedinjenim Državama.

Philip Workman, najplemenitiji zahtjev.

Zahtjev: vegetarijanska pizza koja je isporučena beskućnicima.

Zločin: ubojstvo policajca.

Izvršenje: izvršeno smrtonosnim ubrizgavanjem 9. svibnja 2007. u Tennesseeju.

Budući da zakoni o provedbi u Sjedinjenim Državama zabranjuju "outsourcing" posljednjeg obroka, Workmanova velikodušna molba zanemarena je. Međutim, grad je preselio povijest i stotine pizze su dane na nezaštićeni Nashville, grad u državi Tennessee gdje je izvršenje izvršeno.

Misija spašavanja Unije, institucija za pomoć ljudima s gospodarstvom u nepovoljnom položaju, činila je donaciju od 170 pizza. Čak iu drugim državama bilo je i nekih donacija motiviranih Philipovim zahtjevom.

Najizrazitiji red

Osuđeni su: Hoyt Clines, Darryl Richley i James Holmes.

Primjena: 1 kg prženih škampi, prženih krumpira, ketchup, banana pavé i bezalkoholna pića (Hoyt). Pečeni odrezak, sušeni sir, salata od sira i piva (Darryl). Mortadella, sir, dvostruki hamburger s kiselinama, lukom, salatom i majonezom, pržene krumpiriće s ketchupom, krastavcima, sladoledom i Coca-Colom (James).

Zločin: ubojstvo.

Izvršenje: izvršeno smrtonosnim ubrizgavanjem 4. kolovoza 1994. u Arkansasu.

Posljednji obrok triju prijatelja bio je posve neočekivan jer je izvršenje trija održano istog dana, nešto čudno za vidjeti. Loša sreća za njih, a također i za zatvorsku kuhinju jer su utrostručili posao.

Kevin Lee Zimmerman, najtipičniji.

Primjena: dvostruki hamburger s salatom, rajčicom i lukom, majonezom, ketchupom, prženim krumpirićem, mlijekom i komadom čokolade.

Zločin: pljačka i ubojstvo.

Izvršenje: izvršeno smrtonosnim ubrizgavanjem 21. siječnja 2004. u Teksasu.

Izbornik kojeg je izabrao Kevin Zimmerman predstavlja standardna hrana smrtnog reda u SAD-u, Dvostruki hamburger je glavno jelo koje najviše traži, kao i dodatak krumpira, kečap, mlijeko i čokolada. Ostali zahtjevi koji su među najčešćim jelima su carne asada, pržena piletina, jaja s slaninom, meksička hrana i bezalkoholna pića.

Willie Francis, nevjerojatno.

Primjena: som, krumpir, kiseli krastavci i soda.

Zločin: ubojstvo.

Izvršenje: izvršeno u električnoj stolici 9. svibnja 1947. u Louisiani.

Nije da je zahtjev bio nešto nevjerojatno, ali priča iza ovog lika koji je bio jedan od rijetkih koji su imali "dva posljednja obroka". Willie je ubio svog poslodavca i osuđen na električnu stolicu u svibnju 1946. Prije izvršenja naredio je sladoled, ali šerif je imao najbolju odrezak na roštilju u gradu.

To se dogodilo električna stolica nije uspjela i Willie je izašla živo od pokušaja izvršenja, Godinu dana kasnije osuđeni imali su pravo na njegov drugi (i ovaj put konačan) "zadnji obrok" ​​za koji je izabrao spomenuti popis.

Roy Allen Harich, najcjenjeniji.

Primjena: odresirana roštilja, gljive, brokula au gratin, kljove od lisica, češnjak s kruhom od sira i maslina, palačinke malina i sok od ananasa.

Zločin: uznemiravanje, agresivnost i ubojstvo.

Izvršenje: izvršeno je na električnoj stolici 24. travnja 1991. u Floridi.

Prema Royjevim odvjetnicima, zarobljenik koji je radio jedan od posljednjih najfinijih jela od Sjedinjenih Američkih Država, bio je pijan i drogiran, i zato je počinio zločin koji ga je osudio na smrt. Unatoč dobrom ukusu u trenutku naručivanja njegovog posljednjeg obroka, Roy nije bio nimalo elegantan kada je uznemirio i napao pucnjavu i pucao dvoje tinejdžera, od kojih je jedna završila mrtva.

Robert Buell, najlakši.

Primjena: maslina i breskva.

Zločin: ubojstvo djevojke od 11 godina.

Izvršenje: izvršeno smrtonosnim ubrizgavanjem 25. rujna 2002. u Ohiju.

Čini se da je iznenađujuće da je Robert Buell izabrao nešto tako jednostavno za svoj posljednji obrok, ali nema nedostatka izvještaja o postu i skromnim jelima. Na primjer, postoje osuđenici koji su zadovoljni samo jogurtom ili koji samo piju šalicu čaja. Buellov neočekivani izbor bio je zbog toga On je hranio ideju "sadnje" stabla masline, simbola mira, koji će izvući iz njegovog zakopanog tijela, Naravno, ideja nije uspjela i stablo nikad nije proizvelo.

Saddam Hussein, posljednji obrok najpoznatijeg zatvorenika.

Primjena: riža s piletinom i toplom vodom meda, ili hamburger s krumpirom.

Zločin protiv čovječnosti.

Izvršenje: izvršeno vješanjem 30. prosinca 2006. u Iraku.

Nema službenih informacija o načinu na koji je diktator ublažio glad prije nego što je pogubljen. Dvije verzije vašeg posljednjeg zahtjeva kruže. Najviše prihvaćenih kaže da bi jeo rižu s piletinom i pijanom vrelom vodom medom, pićem koje ga je podsjećalo na svoje djetinjstvo. Međutim, jedan izraelski lokalitet vijesti zamolio je s ironičnošću da je Saddam proveo posljednjih nekoliko dana jedući hamburgere i pomfrit, omiljeno jelo svojih neprijatelja.

Priručnik za kriminalne kuhinje.

Neke američke države nude više opcija od drugih kada je riječ o odabiru posljednjeg obroka.

Indiana: država koja nudi najbolje uvjete za posljednji obrok, osuđeni može pozvati brojne osobe i konzultirati se s izbornikom nekoliko restorana odabrati hranu. Nema ograničenja cijene.

Illinois: u kaznionicama Illinois sve odlazi kako bi zadovoljilo osuđeno, čak i slanje tima za hvatanje ukusnog divljeg kunića. Ako zatvorenik želi "kućnu isporuku", dopuštena je isporuka hrane iz lokalnih restorana.

Florida: Prije nekog vremena, država je poslužila piće za sve zatvorenike da piju s osuđenim na smrt. To je gotovo kad je osuđen čovjek otišao na električnu stolicu potpuno pijan. Nije dopušteno zatražiti vanjsku hranu, ali kuhinja ima nekoliko opcija plodova mora.

Texas: država nudi samo ono što je dostupno u zatvorenoj kuhinji, Neki kažu da je dvostruki burger najzastupljeniji jelo za one koji su osuđeni na smrt u Sjedinjenim Državama upravo zato što je Teksas, država koja izvršava većinu pogubljenja, ne nudi previše opcija.

Pogledajte videozapis: Top 10 Užasnih Sprava za Mučenje, 2. Deo

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: