7 filme animate extrem de deranjante "horror"

7 filme animate

Există ceva deosebit de deranjant în filmele de animație animate. Poate că teroarea pe care o producem la maturitate se datorează tocmai faptului că credem că sunt făcute numai pentru copii. Deși, cinstit, un film animat poate fi înspăimântător, indiferent de vârsta spectatorului. Apoi vă prezentăm șapte dintre cele mai deranjante filme de animație pe care le puteți găsi. Nu … de data asta nu-i luați pe copii.

1 – Hazel: Prințul iepurilor (1978)

Titlul original al acestei lucrări infricosatoare este Watership Down, un film din 1978 care ne prezintă cel mai violent grup de iepuri din istoria cinematografiei, încercând să înființeze o nouă colonie. Filmul este mult mai violent decât multe dintre filmele de acțiune, până la punctul lui rivalizează lucrările lui Quentin Tarantino în cantitate de sânge vărsat și gore.

Odată ce ați văzut-o, nu credeți niciodată că iepurii sunt animale delicate și docile. Clasificarea sa PG (pentru majori de 9 ani), menținută până la data respectivă, este considerată o mare eroare, în principal după plângerile din care mulți copii au ajuns complet traumatizați după ce a văzut-o.

2 – Paranorman (2012)

ParaNorman este un film cu o încărcătură emoțională puternică, sinceră și sfâșietoare în același timp. În acest film adaptarea unei povesti ciudate, un tânăr pe nume Norman este exclus de tovarășii și rudele sale, datorită capacității sale de a comunica cu cei morți.

trauma familiei, viziunea spectatorilor terifianți și a poltergeistilor, precum și un episod de linsare fac din Paranorman un film apreciabil și foarte plăcut pentru adulți.

3 – Lumea ciudată a lui Jack (1993)

Te-ai oprit vreodată să te gândești cât de întunecată este această capodoperă Tim Burton? Locuitorii orașului Halloween, deși reprezentați strălucit în stop-motion, sunt într-adevăr înfiorătoare.

Păpușa de cârpă, Sally, este încuiată într-o temniță de un om de știință nebun. Jack devine obsedat de răpirea lui Santa și uzurparea puterilor sale, iar în cele din urmă Santa este ținută în captivitate de Oogie. Dacă nu ați văzut filmul într-un timp bun, când aveți ocazia, analizați-l în detaliu și veți vedea asta o mare parte din material este deranjant deranjant.

4 – Howard Lovecraft & Regatul înghețat (2016)

Inspirat de viata lui H.P. Lovecraft, considerat de mulți ca fiind cea mai importantă figură din istoria genului de ficțiune de groază, acest film povestește povestea unui băiețel care este târât într-o lume a coșmarurilor.

După ce a vizitat tatăl său psihotic într-o instituție mentală, un eveniment bazat pe adevăratul tată al lui Lovecraft, Howard începe să citească o carte misterioasă. Curând, este transportate într-o altă dimensiune, unde creaturi deranjante abundă cu puteri sinistre.

5 – Spirited Away (2001)

Acest film are capacitatea de a deranja pe oricine. Urmând argumentul Alice în Țara Minunilor și Vrăjitorul din Oz, protagonistul Chihiro este transportat la dimensiunea unei lumi ciudate, unde trebuie să lucreze într-o saună condusă de o vrăjitoare hideous. Sute de ființe, atât frumoase, cât și spice, locuiesc această lume din care Chihiro să scape sau, altminteri, va fi prinsă pentru totdeauna.

Este, de asemenea, un fel de critică față de capitalism, poluarea mediului și lăcomia (părinții lui Chihiro devin pur și simplu niște porci). Spirited Away este o capodoperă a cinematografelor animate din Japonia, deranjantă și plină de complexități care pot fi apreciate numai din perspectiva unui adult.

6 – Cine la înșelat pe Roger Rabbit? (1988)

Acest film, un clasic în care lumea animației și live-action, ne pune într-o călătorie pentru a răspunde la întrebarea că titlul. Și, desigur, el răspunde, dar între timp el prezintă publicului cu un întreg grup de personaje sordide din lumea criminală, unele animate și altele nu.

Unele scene au supraviețuit trecerii timpului, precum cea a lui Jessica Rabbit, seducând personajul interpretat de Bob Hoskins, oferindu-ne unul dintre citatele clasice din cinematografie: "Nu sunt rău. Sunt desenată în felul ăsta“. ("Nu sunt rău, m-au tras așa", în spaniolă). Pe de altă parte, apariția finală a lui Christopher Lloyd ca ticălos (fotografia de sus) este o imagine pe care nu o putem șterge cu greu din memorie. Este într-adevăr de coșmar.

7 – Coraline (2009)

Crezi că părinții tăi au fost sau sunt de înțeles pentru tine? Mulțumim lui Dumnezeu că nu sunteți Coraline, care învață în cel mai rău mod, că dacă credeți că ați găsit mama perfectă, este probabil prea bună pentru a fi adevărată. Disperată de faptul că părinții ei nu îi acordă niciodată atenție ei și casei ei noi, Coraline intră în "Lumea Altă", unde se întâlnește cu "Altă Mama", care arată exact ca mama lui adevărată, dar cu butoane cusute în loc de ochi.

Se pare că, în realitate, cealaltă mamă este o oribilă un monstru arahnid care răpeste copiii și le închide în spatele oglinzii. Acest film are un complot destul de întunecat.

Vizionați videoclipul: Povești de pe malul râului (2008) – Dublat în Roman

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: