7 extremt störande "skräck" animerade filmer

7 animerade filmer

Det finns något som stör störningar i animerade spänningsfilmer. Kanske den rädsla som vi producerar i vuxenlivet beror på att vi tror att de endast är gjorda för barn. Även om en animerad film, för att vara ärlig, kan vara skrämmande, oberoende av åskådarens ålder. Nästa presenterar vi dig sju av de mest störande animerade filmerna du kan hitta. Nej … den här gången tar inte barnen.

1 – Hazel: Prince of the Rabbits (1978)

Den ursprungliga titeln på detta skrämmande arbete är Watership Down, en 1978-film som presenterar oss med den mest våldsamma kaninkanalen i filmens historia som försöker skapa en ny koloni. Filmen är mycket mer våldsam än mycket av actionfilmerna, till den punkten rivaliserar verk av Quentin Tarantino i mängd av spillt blod och gore.

När du ser det, anser du aldrig att kaniner är ömma och lätta djur. Dess klassificering PG (för majors på 9 år), som upprätthålls fram till datumet, anses vara ett stort fel, huvudsakligen efter att klagomålen många barn slutade helt traumatiserade efter att ha sett den.

2 – ParaNorman (2012)

ParaNorman är en film med en stark känslomässig laddning, uppriktig och heartbreaking på samma gång. I denna film anpassning av en underlig historia, utesluts en ung man som heter Norman av sina följeslagare och släktingar, på grund av hans förmåga att kommunicera med de döda.

den familje trauma, visionen av skrämmande spöken och poltergeister, liksom en lynching episod gör ParaNorman en märkbar film och mycket roligt för vuxna.

3 – Jackens underliga värld (1993)

Har du någonsin slutat att tänka hur mörkt detta Tim Burton mästerverk är? Invånarna i Halloween Town, även om den är briljant representerad i stop-motion, de är verkligen otäcka.

Ragdockan, Sally, är låst i en dungeon av en arg vetenskapsman. Jack blir besatt av kidnapping Santa och uppmanar sina krafter, och så småningom sitter Santa i fångenskap av Oogie. Om du inte har sett filmen på en bra tid, när du har möjlighet, analysera det i detalj och det kommer du att se Mycket av materialet är störande störande.

4 – Howard Lovecraft & The Frozen Kingdom (2016)

Inspirerad av livet av H.P. Lovecraft, Som anses av många den viktigaste i historien om skräckgenren fiction figur, berättar denna film historien om en pojke som dras in i en värld av mardrömmar.

Efter att ha besökt sin psykotiska fader i en mental institution, börjar en händelse baserad på Lovecrafts äkta far, Howard att läsa en mystisk bok. Snart är det transporteras till en annan dimension där störande varelser är överflödiga av oönskade krafter.

5 – The Spirited Away (2001)

Denna film har förmågan att störa någon. Efter argumentet från Alice i underlandet och Trollkarlen av Oz, huvudpersonen Chihiro transporteras till dimensionen av en konstig värld där hon måste arbeta i en bastu som drivs av en hemsk häxa. Hundratals varelser, både vackra och spöklika, bebor den här världen från vilken Chihiro flyr eller annars kommer att fångas för alltid.

Det är också en slags kritik mot kapitalismen, miljöföroreningar och girighet (inte för ingenting blir Chihiros föräldrar grisar). Spirited Away är ett mästerverk av animerad biograf i Japan, störande och full av komplexa som bara kan uppskattas ur vuxenperspektiv.

6 – Vem fuskade Roger Rabbit? (1988)

Den här filmen, en klassiker där animationsvärlden och live-action, sätter oss på en resa för att svara på frågan om titeln. Och självklart svarar han på det, men under tiden presenterar han publiken med en hel grupp sordid karaktärer från den under kriminella världen, vissa animerade och andra inte.

Vissa scener har överlevt tidens gång, som Jessica Rabbit förföra karaktären spelad av Bob Hoskins, vilket ger oss en av den klassiska filmen citat "Jag är inte dålig. Jag har just dras på det sättet". ("Jag är inte dålig, de har dragit mig så" på spanska). Å andra sidan, Christopher Lloyds slutliga utseende som skurken (toppfoto) är en bild som vi knappt kan radera från minnet. Det är verkligen mardrömskt.

7 – Coraline (2009)

Tycker du att dina föräldrar var eller är medelvärda för dig? Tack gud att du inte är Coraline, som lär dig på det värsta sättet, att om du tror att du har hittat den perfekta mamman, är det förmodligen för bra att vara sant. Desperat att hennes föräldrar aldrig uppmärksammar henne och hennes nya hem, Coraline går in i "Other World", där hon möter sin "andra mamma", som Ser ut som hans riktiga mamma, men med sömmade knappar istället för ögon.

Det visar sig att i verkligheten är hans andra mor en hemsk arachnid monster som kidnappar barn och omsluter dem bakom en spegel. Den här filmen har en ganska mörk plot.

Titta på videon: Tecknade 90 tal s trailer tecknade filmer tecknade film Sverige

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: