5 nesreća uzrokovanih "Pokémon Go"

5 nesreća uzrokovanih “Pokémon Go”

Prije gotovo dva tjedna da se Pokémoni Idi, Nintendo izašao iu ovom kratkom vremenu igra već uzela nekoliko ljubavnih afera, otkrio leševe, okupio sam gomilu u Central Parku, pa čak i nadraženu osoblja Muzeja holokausta , Međutim, broj nezgoda zbog nepažljivih igrača povećava se.

Igra se temelji na GPS položaja igrača voditi u potrazi za čudovištima Pokémoni, isto kao igrač može „uhvatiti” i koristiti „borbu” protiv drugih igrača. Iako je očito da je nešto prilično neškodljiv, izbijanje nezgoda i nesreća povezanih s korištenjem ove igre je rezultiralo izdavanjem javnih sigurnosnih upozorenja o igri … ozbiljno.

Jedan od tih upozorenja izdana Policija Auburn, New York, upozoravajući igrači ne koristiti aplikaciju za vrijeme vožnje motornim vozilom ili biciklom i izbjeći smetanja posjeda kada su pokušali da „uhvatiti” Pokemona , uz "putovanje u grupe".

Iako su mnogi upozorenja policija čini previše pretjerano ako se to radi na primjeni mobitela, sljedeći nesreće vezane uz Pokémon Go Oni će nam pomoći da razjasni njegovu nesretnu korisnost.

1 – Predmet se sudario s drvetom.

Dana 12. srpnja, Auburnova policija izvijestila je o čovjeku Udario je vozilo na stablo dok je igrao "Pokémon Go", Vozač, koji nije bio ozbiljno ozlijeđen, rekao je policiji da je „temeljito igrati igru ​​kad sam bio rastresen,” ide s ceste i udario u obližnje drvo.

„Srećom, igrač nije bio ozbiljno ozlijeđen, ali to je jasan primjer kako se lako nesreća se može dogoditi kada se netko zakačen na igru, a ne obratiti pozornost”, priopćila je policija.

2 – Čovjek je izboden dok je igrao Pokémon Go … i nastavlja igrati.

Muškarac u Oregonu, SAD, rekao je da je „u osnovi je riskirao svoj život”, dok koristite program. Ime mu je Michael Baker i ima 21 godinu. Bilo je oko 01:00, kada je igrao u blizini šuma Grove, Oregon. U određenom trenutku subjekt se približio Bakeru, koji je mislio da je također igrao Pokémon Go.

„Pogledao sam ga i pitao ako on je igrao Pokemona” Baker rekao je lokalnim vijestima stanice. „On je bio suočen‘što?’, A ja mislio sam htio bitku kako mi prilazi s nožem”.

Njegov ga je ubojica, ali Baker je odlučio ne otići u bolnicu. „Nakon što je izboden, nastavio sam misiju Pokrivač ostava za neke krumpir i pivo”.

Baker, koji je tvrdio da su dobili osam šavova na ramenu, rekao je za novinsku mrežu koja se incident neće spriječiti igrati u budućnosti. Igra "meni je važna", kaže Baker. "Uglavnom moram ih sve uhvatiti”.

3 – Djevojka koja je pregazila tijekom zaleta.

Dana 12. srpnja rodom iz Pittsburgha tinejdžer još nije uhvaćen Pikachu, ali je uhvaćen na izlet u bolnicu, dok omesti s novom Nintendo igre. Jesen Deiseroth, samo 15 godina, imali lokalnu stanicu KDKA da je prijelaz s četiri traka špici kad je „samo odletio niz brdo”, udarajući na jednoj strani.

Deiserothova majka je rekla da "igra ju je odvela na drugu stranu ceste„I njegov izdanak” nije šetnju i igranje”, nego jednostavno vraća kući da mu kaže o Pokémonima koji su uhvatili. Deiseroth je pretrpio nekoliko modrica, ali srećom je otpuštena.

4 – Napali su i bez automobila.

U parku u sjevernoj Kaliforniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Njih dvojica su bili napadnuti i auto knjigovodstvena je ukraden dok je igrao Pokemona, izvijestila je KCRA-TV mreža.

David Wallace, jedna od žrtava, rekao je on i prijatelj igrali su u Antelope, Kalifornija, park, kada je naoružani napadač prišao i rekao: „Ako ne želite da se povrijediti, daj mi telefon”.

Stanica je izvijestio da je počinitelj uzeo svoje mobitele i novac, kasnije Wallace pogon automobila. Do sada nije bilo uhićenja.

5 – Zbunjeni optuženi protiv policije.

Dana 12. srpnja, vozač omesti u pratnji putnika i omesti u Quebecu, Kanada, imao neprijateljski susret s policijom – dok su igrali Pokémon Go, srušili su se u policijsku patrolu.

Dva policijski službenici morali biti prebačeni u bolnicu, gdje su sudjelovali na nekoliko manjih ozljeda, prema CBC News.

U trenutku nesreće, a ranjene su službenici uskoro zaustaviti automobil „ne signalizirati zaokret”, kako je izvijestio medije.Kad je s policajcima razgovarao o nesreći, vozač je priznao da igraju, tako da nisu shvatili da je patrola parkirana upravo ispred njih.

Pogledajte videozapis: Čarobna i nevjerojatna priča o evoluciji Mjeseca – Evolucija Mjeseca

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: