5 nesreč, ki jih je povzročil "Pokémon Go"

5 nesreč, ki jih je povzročil “Pokémon Go”

skoraj dvema tednoma, da Pokémon Go, Nintendo je prišel ven in v tem kratkem času se je igra že zahteval več ljubimkanja, odkrili trupla, sem zbrala množico v Central Park in celo razdraženo osebje muzeja holokavsta . Vendar pa se število nesreč zaradi neprevidnih igralcev povečuje le.

Igra temelji na igralčevi GPS lokaciji, ki ga vodi pri iskanju pošasti Pokémon, ki ga igralec lahko ujame in uporabi v bitkah proti drugim igralcem. Čeprav je očitno, da je nekaj precej neškodljiva, je izbruh nezgode in nesreče, povezane z uporabo igre povzročila izdajo varnostnih opozoril javnih o igri … resno.

Ena od teh opozoril izdani policija Auburn, New York, opozorilo igralci ne uporabljajo aplikacijo med vožnjo motornega vozila ali kolo in se izognili prestopanje, ko so poskušali "ulov" je Pokémon , poleg "potovanja v skupine".

Čeprav je za mnoge policijska opozorila nekoliko preveč pretiravana, ko je to storjeno na aplikaciji za mobilne telefone, naslednje nesreče povezane s Pokémon Go Pomagali nam bodo razjasniti njeno nesrečo koristnosti.

1 – Predmet je bil trden z drevesom.

12. julija policija Auburn je poročala, da je moški Udaril je njegovo vozilo proti drevesu, ko je igral "Pokémon Go". Voznik, ki ni povzročil resnih poškodb, je policiji povedal, da je "igrala igro temeljito, ko jo je motila", zapuščala ulico in se zlomila v bližnje drevo.

"Na srečo, igralec ni bil resno poškodovan, vendar je to jasen primer, kako enostavno se lahko zgodi nesreča, ko je nekdo zasvojen v igri in ne pozoren", je dejala policija.

2 – Človek je zaboden med igranjem Pokémon Go … in še naprej igra.

Človek v Oregonu, Združene države, je dejal, da je "v bistvu tvegal svoje življenje" med uporabo aplikacije. Ime mu je Michael Baker, star 21 let. Bilo je okoli 1 zjutraj, ko sem igral v bližini Forest Grove, Oregon. V določenem trenutku predmet je pristopil Baker, ki je mislil, da igra tudi Pokémon Go.

"Pogledal sem ga in vprašal, ali igra Pokémon Go," je Baker povedal lokalni novinski postaji. "Ostal je z" kaj? "Face, in sem mislil, da želi bitko, ker je prišel do mene z nožem."

Tujec ga je zabodel, Baker pa se je odločil, da ne bo šel v bolnišnico. "Potem, ko sem bil zaboden, sem nadaljeval svoje poslanstvo na Plaid Pantry za nekaj krompirja in piva."

Baker, ki je trdil, da je prejel osem šivov v njegovem ramenu, je povedal mreži novic, da ga incident ne bo preprečil igranja v prihodnosti. Igra je "pomembna za mene", pravi Baker. "V bistvu jih moram ujeti”.

3 – Dekle, ki je preletela med urno vožnjo.

12. julija je mlada deklica iz Pittsburgha še vedno ne ujela Pikachuja, vendar je ujela potovanje v bolnišnico, ko jo je odvrnila nova igra Nintendo. Jesen Deiseroth, star le 15 let, je imel lokalno postajo KDKA, da je bil prehod na štiripasovnih času prometnih konic, ko je "samo letel po hribu navzdol," hitting na eni strani.

Deiserothjeva mama je rekla, da "igra jo je pripeljala na drugo stran ceste", In da njegov potomec" ni hodil in igral ", ampak se je preprosto vrnil domov, da bi mu povedal o Pokémonu, ki ga je ujel. Deiseroth je trpela več modric, na srečo pa je bila odpuščena.

4 – Napadeni in brez avtomobila.

V parku v severni Kaliforniji, ZDA, dva človeka sta bila napadena in avto, na katerem so potovali, je bil ukraden med igranjem Pokémon Go, kot poroča mreža KCRA-TV.

David Wallace, ena od žrtev, je dejal, in prijatelj so igrali v Antelope, Kalifornija, park, ko je strelec obrnil in rekel: "Če ne želite, da se poškoduje, daj mi telefon".

Postaja je sporočila, da je kriminalec vzel telefone in denar ter nato vozil Wallaceov avto. Zaenkrat ni bilo nobenih aretacij.

5 – Odvzeta izbira proti policiji.

12. julija je voznik, ki ga je v Quebecu v Kanadi spremljal enako moten potnik, imeli neprijazno srečanje s policijo – medtem ko so igrali Pokémon Go, so se zrušili v policijsko patruljo.

Obe uslužbenci pregona je bilo treba odpeljati v bolnišnico, kjer so bili zdravljeni zaradi manjših poškodb, so sporočili iz CBC News.

V času nesreče so se oškodovanci pripravljali na zaustavitev avtomobila zaradi "ne signalizacije zavoja", v skladu s poročili medijev.Ko je govoril s policisti o nesreči, je voznik priznal, da se igrajo, zato niso vedeli, da je bila patrina parkirana pred njimi.

Oglejte si video: Izjava – Nesreča na avtocesti Šentilj- Maribor Anton Vinko, pomočnik komandirja PPP Maribor

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: