5 accidente cauzate de "Pokemon Go"

5 accidente cauzate de “Pokemon Go”

în urmă cu aproape două săptămâni că Pokémon Du-te, Nintendo a ieșit și în această perioadă scurtă de timp, jocul a revendicat deja mai multe relații amoroase, a descoperit cadavre, am adunat o mulțime în Central Park și chiar personal iritat Muzeul Holocaustului . Cu toate acestea, numărul accidentelor cauzate de jucători lipsiți de griji crește doar.

Jocul se bazează pe locația GPS a jucătorului pentru a-l ghida în căutarea monștrilor Pokemon, pe care jucătorul îl poate "prinde" și folosi în "bătălii" împotriva altor jucători. Deși înfățișarea este ceva destul de inofensiv, izbucnirea unor neajunsuri și accidente legate de utilizarea jocului a dus la emiterea de alerte de siguranță publică despre joc … în serios.

Una dintre aceste alerte emise Departamentul de Poliție Auburn, New York, avertizează jucătorii să nu folosească aplicația în timpul conducerii unui autovehicul sau o bicicletă și pentru a evita încălcarea proprietății atunci când au încercat să „prinde“ un Pokémon , în plus față de "călătoriile în grupuri".

Deși pentru mulți, o alertă a poliției pare oarecum prea exagerată atunci când se face pe o aplicație de telefon mobil, următoarele accidente legate de Pokemon Go Ele ne vor ajuta să ne clarificăm utilitatea nefericită.

1 – Un subiect sa ciocnit cu un copac.

Pe 12 iulie, poliția Auburn a raportat că un bărbat El a lovit vehiculul său de un copac în timp ce juca "Pokemon Go". Șoferul, care nu a provocat vătămări grave, a spus poliției că "juca bine jocul când a fost distras", lăsând strada și coborând într-un copac din apropiere.

"Din fericire, jucătorul nu a fost rănit grav, dar acesta este un exemplu clar de cât de ușor se poate întâmpla un accident atunci când cineva este atras de joc și nu acordă atenție", a spus poliția.

2 – Omul este înjunghiat în timp ce joacă Pokemon Go … și continuă să joace.

Un om din Oregon, Statele Unite, a spus că "și-a riscat viața" în timp ce folosește aplicația. Numele lui este Michael Baker și are 21 de ani. A fost în jur de 1 dimineață când am jucat în apropiere de Forest Grove, Oregon. La un anumit moment un subiect sa apropiat de Baker, care credea că joacă, de asemenea, Pokemon Go.

"M-am uitat la el și am întrebat dacă juca Pokemon Go", a spus Baker la postul local de știri. "A fost lasat cu" ce? "Fata, si am crezut ca vrea o batalie pentru ca ma apropiat cu un cutit".

Străinul la înjunghiat, dar Baker a decis să nu meargă la spital. "După ce am fost înjunghiat, mi-am continuat misiunea în Plaid Cantry pentru niște cartofi și bere."

Baker, care a pretins că a primit opt ​​cusături pe umăr, a declarat pentru rețeaua de știri că incidentul nu îl va împiedica să joace în viitor. Jocul "este important pentru mine", spune Baker. "Practic, trebuie să le prind pe toate”.

3 – Fata care a fost alergată în timpul orelor de vârf.

Pe 12 iulie, o fată adolescentă din Pittsburgh încă nu a prins-o pe Pikachu, dar a călătorit într-o călătorie în spital, în timp ce ea a fost distrasă de noul joc Nintendo. Autumn Deiseroth, la doar 15 ani, a spus postului local de radio KDKA că a trecut printr-un drum cu patru benzi în timpul orelor de vârf, când o mașină a zburat pe deal, lovind-o din lateral.

Mama lui Deiseroth a spus că "jocul a dus-o pe cealaltă parte a drumului"Și că urmașul său" nu mergea și nu se juca ", ci pur și simplu se întorcea acasă să-i spună despre Pokemon pe care el la capturat. Deiseroth a suferit mai multe vânătăi, dar, din fericire, a fost descărcată.

4 – Atentat și fără mașină.

Într-un parc din nordul Californiei, Statele Unite, doi oameni au fost agresați și mașina în care călătoreau a fost furat în timp ce juca Pokemon Go, raportate de rețeaua KCRA-TV.

David Wallace, una dintre victime, a spus că el și un prieten se jucau la Parcul Antelope din California, când un bărbat armat sa apropiat de ei și a spus: "Dacă nu vrei să te rănești, dă-mi telefoanele tale".

Stația a raportat că criminalul și-a luat telefoanele și banii, apoi a condus mașina lui Wallace. Până acum nu au fost făcute arestări.

5 – Un chocha distras împotriva poliției.

La 12 iulie, un șofer distras, însoțit de un pasager la fel de distras în Quebec, Canada, a avut o întâlnire neprietenoasă cu poliția – în timp ce juca Pokemon Go, s-au prăbușit într-o patrulare a poliției.

Cei doi ofițeri de aplicare a legii au trebuit să fie duși la spital, unde au fost tratați pentru vătămări minore, potrivit CBC News.

La momentul accidentului, ofițerii răniți s-au pregătit să oprească mașina pentru că "nu semnalează un viraj", potrivit rapoartelor mass-media.Când vorbeau cu ofițerii de poliție despre accident, conducătorul auto a recunoscut că se joacă, deci nu și-au dat seama că patrula a fost parcată chiar în fața lor.

Vizionați videoclipul: Pokemon Accident accidental. Gameplay-ul GTA 5

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: