14 Scurte filme de teroare pentru a fi speriat

14 Scurte filme de teroare pentru a fi speriat

Un film are nevoie de timp pentru a dezvolta complot, dar atunci când este vorba de a lovi teroare în spectator, uneori, tot ce este nevoie este un zgomot ciudat și un lider dispus să investigheze sursa de zgomot. Această serie de scurtmetraje este un bun exemplu de divertisment rapid.

Departe de producțiile care explorează teroarea psihologică, în principiu aceste filme scurte folosesc medii familiale, un sentiment de disconfort și prezența unei entități nedorite (fie prin zgomot, fie prin uși) pentru a produce un sentiment de reținere. Da, este scena tipică, dar aici nu trebuie să investești prea mult din timpul tău prețios. Vrei să speri puțin? Vom merge acolo.

Copul Cam.

Un ofițer de poliție primește un apel pentru ajutor. Când intră într-o casă abandonată, își dă seama că nu este singur și că a avut loc o crimă ciudată.

Omul zâmbitor.

O fetiță primește trei baloane dintr-o ființă ciudată care o invită să asiste la ceva teribil.

Există un film de același nume care sa născut din creepypasta Dansatorul zâmbitor, dar povestirile nu au absolut nimic de-a face cu asta.

Noapte noapte Nancy.

O fată frumoasă pe nume Nancy descoperă că cineva face poze cu ea. În camera ta. În timp ce el doarme.

Dle Creak.

Săpătul într-o veche păpușă noaptea ar putea să nu fie o idee bună.

Clickbait.

Lucruri groaznice se pot întâmpla când faceți clic pe unde nu ar trebui să faceți. Este departe de a fi un virus de calculator.

Pasager.

Aveți grijă când vă opriți să vă odihniți după o perioadă lungă de timp. Poate că e rândul tău pentru a transporta un pasager nedorit.

Attic Panic.

Vechea fantomă a foii încă mai trăiește. Și continuă să ucidă.

Ocupat.

Această baie este ocupată. Încearcă altul.

Vicious.

O femeie ajunge acasă târziu și găsește ușa principală a reședinței ei deschisă. Ce lucruri se vor ascunde în întuneric?

Victima.

Un scurt film bazat pe legenda urbană a omului subțire.

La parter.

Un vigilent novice care efectuează schimbarea de noapte primește instrucțiuni foarte clare de la colegul său: nu mergeți pe scări.

Charlie.

Cred că, în acest moment, toți am primit acele lanțuri de e-mailuri care presează lucruri sinistre dacă nu sunt transmise unui număr mare de persoane. Dar ce se întâmplă atunci când lanțul este rupt și blestemul este împlinit?

Rake.

Un grup de prieteni va face campanie în deșert după absolvire, dar un monstru groaznic nu are voie să le lase sărbătorită.

Acest scurt film a avut de asemenea o inspirație într-o legendă urbană: Rake sau The Rake.

Am auzit de asemenea.

Un scurtmetraj bazat pe o poveste de groază în două propoziții. O mamă își pune fiica ei în pat, dar când se trezește fata, este chiar mama ei care sună?

Vizionați videoclipul: Farce horror 😉

Like this post? Please share to your friends:
Deja un comentario

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: